Maak kennis met Jasja

“Als Zwollenaar heb ik grote affiniteit met de locatie. Het leuke is dat je hier echt in het centrum woont, maar niet midden in de drukte. Het autoluwe eiland wordt omringd door water. En ook de rijke historie vind ik erg aantrekkelijk. Vooral omdat je dit ook terugziet in de architectuur en de variatie in bebouwing.“

Goed ingelezen en korte lijnen
“Lang voordat de verkoop start, ben ik betrokken bij de ontwikkeling. Erg prettig, want zo weet ik precies wat er te koop is en wat de mogelijkheden zijn. Doordat ik het project van haver tot gort ken en in direct contact sta met het hele team, kan ik tijdens het verkooptraject mogelijke obstakels snel tackelen en duidelijkheid bieden. Ik heb ervaren dat mensen dat erg prettig vinden.”

Voor onze klanten gaan wij ver
“Bij de start verkoop ontmoeten geïnteresseerden mij voor het eerst. Als de interesse overgaat tot inschrijving en de kandidaat wordt ingeloot, dan ga ik bij de mensen thuis langs voor het reserveringsgesprek. Waarom ik dat doe? Dat vind ik klantvriendelijk! Een huis kopen is één van de belangrijkste beslissingen in je leven. Wij doen er alles aan om het aankoopproces zo zorgeloos en leuk mogelijk te maken.”

Ik loop mee aan de zijlijn
“Na het gesprek dat de kopers met mij hebben, worden ze uitgenodigd door Karin, de interieurarchitect. En zo zijn er nog veel meer mensen die het pad van de kopers kruisen. Ik blijf aan de zijlijn meelopen en ben altijd beschikbaar voor vragen of als er problemen zijn. Net zolang tot het huis is opgeleverd. En zelfs daarna weten mensen mij nog te vinden.” Jasja haalt een anekdote aan. “Laatst kreeg ik een appje van een koper uit een vorig deelplan. Ze bedankte me en gaf aan dat door ons intensieve contact het bijna een beetje als vriendschap voelde. Mooi vond ik dat.”

Verrassend
“Het valt mij op dat de meeste mensen verrast zijn door de verhalen achter de gebouwen. Deze vertegenwoordigen namelijk stuk voor stuk de rijke historie van het gebied. Als je eenmaal weet waarom bepaalde architectonische keuzes zijn gemaakt, zie je dat ook en dat voegt waarde toe aan je leefomgeving. In Kraanbolwerk koop je nieuwbouw, maar wel met karakter.”

Een mooie mix van mensen met dezelfde leefstijl
“De bewonerssamenstelling van Kraanbolwerk is heel gevarieerd. Hier wonen mensen van 20 tot 80 jaar. Toch hebben ze één ding gemeen en dat is hun leefstijl. Het zijn levensgenieters die het heerlijk vinden om even naar de markt te gaan of op een mooie avond nog een terrasje te pakken en een festival bij te wonen. Het echte stadse leven. En dat leef je echt als je in Kraanbolwerk woont.” Ik kijk er erg naar uit om voor deze 29 nieuwe woningen weer een eigenaar te vinden en te zorgen dat ze hier straks met ontzettend veel plezier wonen.

Verkoopmanager Jasja Scholtens

"Uw aanspreekpunt van interesse tot oplevering en vanaf het begin bij Kraanbolwerk betrokken."