Ga jij hier straks wonen?

Kraanbolwerk Zwolle

Start verkoop fase 3 op dinsdag 23 mei : WELKOM!

Op dinsdag 23 mei a.s. start VanWonen Vastgoedontwikkeling met de verkoop van 12 stadswoningen en 17 appartementen in de derde fase van het “Kraanbolwerk”. U bent van harte welkom bij Nibourg Interieurs aan het Spinhuisplein 2 in Zwolle.

Op deze inspirerende locatie zal ons verkoopteam voor u klaar staan om al uw vragen over de woningen, de omgeving, het project en de verkoopprocedure te beantwoorden.

Ook kunt u alvast sfeer proeven en kennis maken met onze interieurarchitect die u zal inspireren bij het indelen van uw toekomstige thuis. We hebben de avond verdeeld in 3 informatiesessies, namelijk om 17.00 uur, om 19.00 uur en om 21.00 uur. Tijdens deze informatiesessies zal u tijdens en hapje en een drankje uitgebreid geïnformeerd worden over de bijzondere kenmerken van wonen in Kraanbolwerk en uiteraard het verkoopproces.

Verder is onze interieurarchitect aanwezig om samen met u te schetsen aan de ideale indeling van uw toekomstige thuis. Tenslotte kunt u alvast inspiratie op doen in de showroom van Nibourg Interieurs.

U dient zich hiervoor vooraf aan te melden. Aanmelden kan via onze website www.kraanbolwerkzwolle.nl. Wanneer u een account aanmaakt of inlogt met de bij u reeds bekende inloggegevens, dan krijgt u via uw uw persoonlijk account toegang tot de inschrijving voor de informatieavond.

Wilt u geen informatiesessie bijwonen maar wel een brochure en inschrijfformulier ontvangen dan kunt u deze ter plekke ophalen tussen 17.00 uur en 21.00 uur. Deze documenten zijn tevens digitaal vanaf dan beschikbaar via onze website. Inschrijven kan tot uiterlijk 29 mei aanstaande om 17.00 uur.

Bent u helaas verhinderd? Meer informatie vindt u op de projectwebsite www.kraanbolwerkzwolle.nl

Datum:

dinsdag 23 mei 2017

Tijd:

Informatiesessie I: 17.00 uur
Informatiesessie II: 19.00 uur
Informatiesessie III: 21.00 uur

Locatie:

Nibourg Interieurs, Spinhuisplein 2 in Zwolle

Wij verheugen ons op uw komst, graag tot ziens!

Delen: Ik heb belangstelling