Exclusief wonen in de binnenstad van Zwolle

Op loopafstand van de Zwolse binnenstad

Het Kraanbolwerk ligt in het centrum van Zwolle. Het stadseiland wordt omsloten door het water van de sfeervolle Thorbeckegracht en de Friesewal. Een prachtige locatie ten noorden van het stadshart van Zwolle.

Snel op de snelweg

Wie woont in het hart van een stad, moet meestal wat langer rijden om de uitvalswegen te bereiken. Niet bij het Kraanbolwerk. Vanaf de Dijkstraat slaat u linksaf de Schuttevaerkade op om vervolgens via de Burgemeester Roelenweg zo de A28 op te rijden. Alles bij elkaar opgeteld slechts een paar minuten. Eenmaal op de A28 bent u zo in Amersfoort, Utrecht, Apeldoorn, Meppel of Heerenveen.

Stads wonen zonder parkeerprobleem

Bent u eenmaal thuis, dan is parkeren geen probleem. Alle appartementen en stadswoningen hebben de beschikking over een parkeerplaats in de ondergrondse stallingsgarage. De in- en uitgang van de stallingsgarage bevinden zich bij de entree van het gebied, waardoor het hele Kraanbolwerk autoluw is.

Geen auto

Het Kraanbolwerk ligt zo centraal dat u met de fiets of lopend het snelst u doel bereikt in de stad. In vijf minuten wandelt u naar de Grote Markt en fietst u naar het station van Zwolle. Minder goed ter been of slecht weer? Het openbaar vervoer vanaf de Dijkstraat brengt u snel naar het station van Zwolle, Zwolle-Zuid of Berkum.

Delen: Ik heb belangstelling