Kraanbolwerk; nieuwbouw aan een levendige stadshaven

Oud en nieuw verbonden
De lange rij 18e- en 19e-eeuwse grachtenhuizen langs de Thorbeckegracht zijn vanuit de binnenstad gezien gezichtsbepalend. Samen vormen ze een van de meest authentieke plekken van Zwolle. Met de komst van het Kraanbolwerk wordt de rij doorgetrokken tot op de kop van het eiland, zodat de nieuwe woningen en appartementsgebouwen aansluiten bij het historische beeld van de Thorbeckegracht. De kopers van deze nieuwbouwprojecten kunnen genieten van deze schitterende plek, omringd door water. Met het ontwerp van De Stelling, De Kraan en De Hanzehuizen heeft de architect een duidelijke verbinding gemaakt tussen vroeger en nu. Het industriële verleden ontmoet een comfortabele toekomst. Een toekomst waarin het stoere en dynamische karakter van het Kraanbolwerk wordt bewaard.

Kraanbolwerk; nieuwbouw aan een levendige stadshaven
De locatie Kraanbolwerk aan de rand van de binnenstad van Zwolle wordt omgeven door een levendige stadshaven: Ruimte en uitzicht, de geur van schepen, de parlevinker en de scheepstagrijn en een stedelijke, robuuste sfeer van bebouwing en openbare ruimte. Doordat Kraanbolwerk aan drie zijden door water wordt omgeven, biedt het fraaie uitzichten. De locatie is ook direct in het oog springend vanaf een aantal grote invalswegen waarbij de onderscheidende kwaliteiten zijn samen te vatten in water, uitzicht, architectuur en differentiatie.

Heerlijk wonen in het mooie Zwolle
De ontwikkeling bestaat in totaal uit circa  85 nieuwbouw appartementen en 45 stadswoningen met een parkeergarage en zal in drie fasen worden ontwikkeld. De exclusieve appartementen De Stelling zijn inmiddels opgeleverd. Actueel in verkoop zijn appartementen De Kraan en de stadswoningen de Hanzehuizen.

Stads wonen zonder parkeerprobleem
Alle appartementen en stadswoningen hebben de beschikking over een parkeerplaats. Het is zelfs mogelijk om er een tweede plaats bij te kopen. Het parkeerprobleem is opgelost door een ondergrondse privéparkeergarage. De in- en uitgang van de parkeergarage bevinden zich bij de entree van het gebied, waardoor het hele Kraanbolwerk autoluw is.

Deze nieuwbouwlocatie aan de rand van de binnenstad is gewoon perfect!

  • Woon nieuw met de rijke historie van de binnenstad binnen handbereik
  • Wonen aan de rand van de binnenstad dichtbij alle voorzieningen
  • Exclusieve stadswoningen en appartementen
  • Autovrij woongebied
  • Unieke locatie omringd door water met fraaie uitzichten
  • Parkeerplaats in ondergelegen parkeergarage
  • De woning kan sleutelklaar worden opgeleverd (o.a. de wanden en de vloeren van de woning zijn afgewerkt, u kunt direct verhuizen)

Belangstelling in Kraanbolwerk?

Bekijk de deelgebieden van Kraanbolwerk en schrijf u in als belangstellende en blijf op de hoogte!